Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Mart 2019

Halil Şenel Güven Tazeledi

Arnavutköy Ziraat Odası 3. Olağan Kongresini Arnavutköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığını Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Kâtip Üyeliklerini Necdet Aydoğan ve Cüneyt Sargın yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile kongre başladı.

“Üretmeden hiçbir şey olmaz”

Divan Başkanı Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu kongrede bir konuşma yaptı. Gürsu, “Ziraat Odaları özveriyle çalışan bir kurum. Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar’ın bize gönderdiği talimatlar neticesinde biz bölgesel olarak oda başkanları meclisimiz, yönetimimiz hep çiftçimizin menfaatleri doğrultulsun da çalışmaya gayret ediyoruz. Özen gösteriyoruz, özveri veriyoruz. Tarımdaki sıkıntılar çok fazla, aşılması biraz zor gibi duruyor ama inşallah iyi günler bizleri bekliyor. İnşallah aşılacaktır, üretmeden hiçbir şey olmaz. Üretimsiz yaşamamız, ziraatsız yaşamamız mümkün değil. İnşallah hayırlısı olacak diyoruz” dedi.

“Belediyenin kapalı pazar yerlerinde doğrudan satış yapabiliriz”

Arnavutköy Ziraat Odası Başkanı Halil Şenel ise yaptığı konuşmada, “Sayın Belediye Başkanımız ile bir iki konuyu paylaşacaktık. Kendisi cenazeye katıldığı için iştirak edemedi kongremize. Ben sizlere söyleme ihtiyacını duydum. Bölgemizde merkez halden kamyonlar ürün alıp satışlar yapıyorlar. Bizim de burada seralarda ürettiğimiz ürünleri belediyenin kapalı pazar yerlerinde doğrudan doğruya satış yapabiliriz. Bize yer tahsis yapılsın. Yüzde 20- 25 üreticiye hak tanınsın. Biz kendi ürünümüzü orada maliyetinin altında satmaya razıyız. Belediye başkanımızda bunu uygun görecektir. Yakın bir zamanda da tahsisini sağlayacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.

Halil Şenel 3. Kez başkan

Konuşmaların ardından yapılan seçimde tek aday olarak giren Ziraat Odası Başkanı Halil Şenel 3. kez Arnavutköy Ziraat Odası Başkanı seçildi. Halil Şenel başkalığındaki Arnavutköy Ziraat Odası Meclis Kurulu şu isimlerden oluştu: Mustafa Nizam, Yusuf Mümtaz Özkan, Suat Yılmaz, Sinan Baş, Mustafa Demirci, Gökhan Özer, Ömer Ferşatefendioğlu, Tahsin Özdil, Mehmet Tepe, İbrahim Demirci, Engin Bayrak, Ayhan Akgün, Metin Tekin, Oğuz Kaldırım, Halil İbrahim Kaldırım, Fuat Yiğit, Yahya Bıyıklı, Tayfun Tepe, Necdet Yenici ve Mehmet Cenk Yılmaz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba