Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 20 Nisan 2016

İmamoğlu Köfte ve Piyaz Yeniden Arnavutköylülerin Hizmetinde

2010 yılından beri Arnavutköy’de hizmet veren ve damak tadıyla Arnavutköy’lülerin beğenisini kazanan İmamoğlu Köfte ve Piyaz Salonu 1 yıl aranın ardından yeniden hizmete açıldı. İmamoğlu Köfte ve Piyaz Salonu yenilenen mekanı ve menüsündeki çeşitliliği ile göz dolduruyor.

Arnavutköy Belediye binasının hemen yanında bulunan küçük köfte salonunun bulunduğu binanın yıkılarak yenisinin yapılmasının ardından yeniden Arnavutköylülerin hizmetine girdi. İmamoğlu Köfte ve Piyaz Salonu doyumsuz lezzeti, geniş ve ferah salonu, bahçesi ve hizmet kalitesi ile yeni mekanın açılışına katılanların beğenisini topladı.
imamoglu acilis (1)
Hayırlı olsun dileklerinde bulundular
İmamoğlu Köfte ve Piyaz Salonu’nun açılışından önce Arnavutköy Kur’an Kursu Müdürü Zekeriya Yıldız’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim’in ardından kurban kesildi. İmamoğlu markasının değişen yeni yüzüyle Arnavutköylülere daha kaliteli hizmet vereceğini söyleyen Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli ve MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, Arnavutköy’e böylesine güzel bir mekanı kazandırdığı için Selim Öner ile oğullarını tebrik ettiler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
imamoglu acilis (2)
“Birçok değişiklik gerçekleştirdik”
Açılışa katılan tüm misafirler kurdele kesiminden sonra lezzetli köfte ve kebapların tadına baktılar. 2010 yılından beri Arnavutköy’de hizmet verdiklerini söyleyen İmamoğlu Köfte ve Piyaz Salonu sahibi Selim Öner, “Daha önce küçük bir salonumuz vardı. Binayı yıkarak yerine daha modern ve Arnavutköylülere yakışır bir bina yaptık. Geniş ve ferah iç mekanı, dekorasyonu, bahçe düzeni, ürün çeşitliliği ve personel seçimi ile birlikte bir çok değişiklik gerçekleştirdik. Amacımız Arnavutköylülere daha kaliteli bir hizmet sunmak. Allah’a şükürler olsun ki bunu da bugünkü açılışımıza katılan dostlarımızın övgü dolu sözleri ile başardığımıza inanıyoruz” dedi.
imamoglu acilis (4)
Köfte ve kebaba dair tüm bildiklerinizi unutun
Toplu yemek organizasyonlarına da uygun bir mekan tasarladıklarını ifade eden Selim Öner, “Zengin menümüz ile de birden fazla seçenek sunuyoruz. İmamoğlu markası köftede kendini kanıtlamış bir marka. Acılı köfte, kaşarlı köfte, köfte İskender seçenekleri ile köfteye dair aranılan tüm lezzetleri İmamoğlu kalitesi ile burada bulabileceksiniz. Artık köftenin yanında eşsiz lezzete sahip kebap çeşitlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Bunların yanında salata ve tatlı çeşitlerini de Arnavutköylülerin damak tadına sunuyoruz. Bizler ekibimize ve kalitemize güveniyoruz. İmamoğlu’nda aile sıcaklığı, kalite, güler yüz, hijyen hepsi bir arada” dedi.
imamoglu acilis (5)
Açılış kurdelesi birlikte kesildi
İmamoğlu Köfte ve Piyaz Salonu sahibi Selim Öner ile oğulları Samet Öner ve Osman Alp Öner açılışa katılan misafirleri ile teker teker ilgilendi. İmamoğlu Köfte ve Piyaz Salonu’nun açılış kurdelesini Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ve Arnavutköy Kur’an Kursu Müdürü Zekeriya Yıldız kesti.
imamoglu acilis (3)
Adres: Merkez Mahallesi Genç Osman Caddesi No: 17 Arnavutköy / İST (Hasan Doğan Stadı Yanı)
Sipariş Hattı: 0 212 597 35 05  –  0 530 686 36 05

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba