Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Ekim 2017

Karabıyık; Arnavutköy adeta sorunlar yumağı

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Arnavutköy gündemini değerlendirdi.

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı’yı eleştiren Karabıyık, “Arnavutköy adeta sorunlar yumağı haline getirildi. Bu sorunlara çözü bulmak yerine duyarsız kalınıyor. Arnavutköy’de halen alt yapı sorunu yaşanıyor. Bir üst geçit yapılamadı. Ulaşım başlı başına sorun. Uyuşturucu konusu gün geçtikçe daha çok canımızı yakıyor. Mezarlığın yanına yapılan yeni park uyuşturucu ve tiner kullananların uğrak yeri olmuş. Ama bu sorunlarla meşgul olmak yerine başka ilçelerdeki piknik alanları kiralanmaya çalışılıyor. Oysaki Arnavutköy’de çok güzel yerler var. Denizimiz, ormanımız, göllerimiz var. Başka ilçenin sınırları içinden piknik alanı kiralamak yerine buraları değerlendirilmelidir” dedi.

Yaman’a destek oldu
Ekim Ayı son meclis toplantısında Başkan Baltacı ile tartışma sonucu meclis salonunu terk eden MHP Arnavutköy ve İBB Meclis üyesi Av. Muharrem Yaman’a destek veren Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık, “Muharrem Yaman kardeşimiz doğru olanı yapmış. Kendisini bu onurlu duruşundan dolayı tebrik ederiz. Meclis üyesi oraya seçilerek gelmiştir. Bir meclis üyesine ‘Fuzuli yer işgal ediyorsun’ demek çok yanlıştır. Belediye Başkanı Baltacı burada yanlış bir tavır takınmıştır” diye konuştu.

Karabıyık, “Taşıma adeta yasal rüşvettir”
Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık, bir gazetecinin sorusu üzerine taşıma konusuna değindi. Karabıyık, “Taşıma diye bir uygulama hiçbir belediyede yok. Sadece Arnavutköy Belediyesi’nde var. Taşıma adeta yasal rüşvettir. Bu konu ile ilgili birçok vatandaşın canı yanıyor. Vatandaş ve müteahhitlerin yanı sıra sanayicilerde bu durumdan rahatsız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba