Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Nisan 2017

Mutlu Özdemir; Yüksel Emir’in yanındayım

Arnavutköy’ün yakından tanıdığı siyasetçilerinden Ülkücü İşçiler Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Özdemir, 30 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Kongresinde mevcut başkan Yüksel Emir’i desteklediğini açıkladı.

Spekülasyonlar Asılsızdır
Ülkücü İşçiler Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Özdemir son dönemde hakkında yapılan söylentilere son noktayı koydu. Özdemir, 30 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Mutlu Özdemir yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere 30 Nisan 2017 Pazar günü Arnavutköy ilçe kongremiz gerçekleşecektir. İlçe kongremizle ilgili olarak değerli ülküdaşlarımızın ve hemşerilerimizin şahsıma yoğun bir şekilde sormuş oldukları sorular var. Özellikle benim de milletvekili adayı olduğum 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden sonra Milliyetçi – Ülkücü Hareket ülke gündeminin de üst sıralarında takip edilen tartışmaların başrolünde olmuştur. Sözde Kurultay süreci, mahkemeler, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında gündeme gelen anayasa değişikliği ve referandum sürecinde Milliyetçi – Ülkücü Hareket ülke gündeminin ilk sırasında yer almıştır ve almaya de devam etmektedir.
Ülkü Ocaklarına adım attığım ilk günden itibaren bizi biz yapan “Lider, Doktrin, Teşkilat” ilkesinden bir an olsun taviz vermeyen, otel köşelerinde sözde kurultay toplanınca “Bittiniz, ilçede 3-5 kişikaldınız hepiniz defolup gideceksiniz” diye saldıranların karşısında dimdik duran, şahıslara değil Lidere, Doktrine, Teşkilata sadakati şeref sayan, hayatının her anını Milliyetçi – Ülkücü Hareket’e hizmet etmeye adamış bir Ülkücü olarak; 30 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Kongresinde mevcut başkan Yüksel Emir’in yanında olacağımızı herkes bilmelidir. İlçe Başkanımız ve oluşturacağı yönetim kuruluna bu kutlu davada başarılar dilerim. Saygıyla…”
mutlu özdemir1

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Akman Ailesinin Mutlu Günü

Akman Ailesinin Mutlu Günü

Tasarım | Enba