Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 9 Şubat 2017

Saadet Partisi Gençlik Kolları’ndan “Madde Değil Maneviyat” Konferansı

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanlığı uyuşturucu ile mücadele konferansı düzenledi. “Madde değil maneviyat” konulu konferans Arnavutköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Gençlik Kolları Başkanından Sitem
Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yerdelen katılımcılara teşekkür ederek, “Bugün evlerinizde olabilirdiniz ama bu kadar önemli bir konuda bir şeyler öğrenmek adına burada olmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Maalesef gençlerimiz uyuşturucu tuzağına düşüyor. O nedenle bu konu çok önemli ve mücadele etmemiz gerekiyor. Böyle bir konuda salonun tıklım tıklım dolu olması gerekiyordu. Ancak görüyorum ki vatandaşlarımız bu konuya yeteri kadar ilgi göstermemiş. Bu mesele bir partinin meselesi değildir, toplumsal bir meseledir. Toplum olarak mücadele etmezsek başarılı olamayız. Başımıza gelmeden önlem almalıyız” dedi.

“Gençlerimizi bu illetten korumalıyız”
Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay ise konuşmasında uyuşturucu kullanımının küçük yaşlara kadar düştüğünü belirterek, “Uyuşturucu kullanımı maalesef küçük yaşlara kadar düştü. İlkokulların etrafında sentetik uyuşturucu satılıyor. Akla hayale gelmeyecek yöntemlerle gençlerimizi zehirliyorlar. Aileler çocuklarını okula gönderirken ya başına birşey gelirse, ya tuzağa düşerse diye çocuklarını kendileri okula bırakıyor ve alıyorlar. Çocuklarımızı, gençlerimizi bu illetten korumamız lazım. Gençler bu uyuşturucuya ‘Bir kereyle birşey olmaz’ denilerek alıştırılıyor. Genç alışınca ona pazarlıyorlar. Para bulamayınca o genç gasp yapıyor, hırsızlık yapıyor. Gençlerimizi bu illetten korumalıyız ve bu konuda duyarlı olmamız gerekiyor. O yüzden “Madde değil maneviyat” diyoruz” diye konuştu. Konferansta sinevizyon gösterisi eşliğinde uyuşturucudan korunma yolları ile ilgili bilgiler verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba