Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Şubat 2017

Sazlıbosna – Hadımköy Yolu İsyan Ettirdi

Her gün bir kazanın yaşandığı Sazlıbosna – Hadımköy yolu vatandaşları ve muhtarları isyan ettirdi. Sazlıbosna Muhtarı Oktay Teke ve vatandaşlar çözüm bulunmasını istedi.
Sazlıbosna Mahalle Muhtarı Oktay Teke, olaya tepki göstererek sosyal medya hesabından, “Sazlıbosna Hadımköy yolunda 08.02.2017 tarihinde 7 adet kaza meydana gelmiştir. Tüm yetkililere sesleniyorum bu yolu nasıl düzelteceksiniz düzeltin tüm vatandaşlarımızı ve STK’ları www.ibb.gov.tr adresine bu yolu şikayet etmesini rica ediyorum. Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ederim” İfadelerini kullandı. Hadımköy Mahallesi Muhtarı Rıza Demirci ve Hastane Mahallesi Muhtarı Onur Fırıncı’da Sazlıbosna Muhtarı Oktay Teke’ye destek oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba