Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Şubat 2019

Şevket Çaylı’ya Hemşerilerinden Destek

Arnavutköy esnaflarından Şevket Çaylı Milliyetçi Hareket Partisi’nden meclis üyeliği için başvuruda bulundu.

Şevket Çaylı kalabalık bir grupla MHP ilçe binasına gelerek başvuru evraklarını İlçe Başkanı Gökhan Uluç’a teslim etti. Çaylı’yı hemşerileri de yalnız bırakmadı. Arnavutköy’de bulunan 5 Sinoplular Dernek Başkanı destek için ilçe binasına gelerek “Şevket Çaylı’nın yanındayız” mesajı verdi.

“Tüm kesimlerin sorunlarını çözmek için çalışacağım”

Uzun yıllardır Arnavutköy’de yaşayan Şevket Çaylı, “Partimizin bir neferi olarak meclis üyeliği için başvurumu yaptım. Hayatım boyunca insanlara yardımcı olmaya çalıştım. İcra makamında olarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözebilmek için bu yola çıktım. Arnavutköy’de her kesimden vatandaşımız yaşıyor. Bu nedenle kozmopolit bir yapıya sahip. Ayrım gözetmeden ilçemizde yaşayan tüm kesimlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek için çalışacağım” dedi.

“Şahısların değil vatandaşlarımızın çıkarını koruyacağız”

Arnavutköy’ün yararına olan her kararı destekleyeceklerini belirten Çaylı, “Eğer partim göreve layık görürse ve vatandaşlarımız teveccüh gösterirse mecliste partimi ve vatandaşlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğim. Arnavutköy’ün yararına olan her kararı destekleyeceğiz. Şahısların değil vatandaşlarımızın çıkarını koruyacağız. Ayrıştırıcı değil, birleştirici bir seçim olmasını temenni ediyorum. Yerel seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

Şevket Çaylı Kimdir?

1968 yılında Sinop Gerze’de dünyaya gelen Şevket Çaylı, 2000 yılında Arnavutköy’e yerleşti. Uzun yıllar emlak ve inşaat üzerine esnaflık yapan Çaylı, emeklidir. Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif olarak görev alan Çaylı, Sinop Gerze Şeyhli Köyü Derneği’nde başkan yardımcılığı yapmıştır. Ayrıca Arnavutköy Sinoplular Derneği’nde halen yöneticilik yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba