Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Şubat 2013

SP Arnavutköy İlçe Teşkilatı Sorunlarını Birinci Ağızdan Dinliyor

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Teşkilatı Bolluca’da “Söz Mahallede” adı altında bir program düzenleyerek, vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinledi.

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal ve parti yönetiminden oluşan bir heyet Bolluca mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Sorunları Saadet Partili Arnavutköy Belediyesi Meclis üyesi Hıfzı Kekeç aracılığıyla meclis gündemine taşıyacaklarını belirten, Yusuf Dal sorunların çözüm noktasında takipçisi olacaklarını ifade etti.

Her hafta bir mahalle de sorunları dinleyecekler
Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Yusuf Dal programda bir konuşma yaparak, “Saadet Partisi olarak Arnavutköy’de sizlerin yaşadığı temel sorunları biliyoruz. Ancak bizim görmediğimiz bilmediğimiz sorunlarınızda vardır elbette. İşte bugün bu yüzden toplandık ve birinci ağızdan dinleyerek bu sorunlara çözüm arayacağız. Bunun dışında Arnavutköy’ün hangi mahallesinde, hangi bölgesinde ne gibi eksikliklerin olduğunu saplayarak bir bilgi bankası oluşturmaktır. Sizler bölgenizde yaşadığınız sorunları bizlere iletirseniz biz de bu eksiklikleri ortadan kaldırmak için işimiz daha kolay olacaktır. Bu şekilde bütün mahallelerimizi dolaşarak her hafta bir mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz” diye konuştu. Daha sonra vatandaşlar Bolluca da bir sokağın kapatıldığını ve çıkmaz sokak yapıldığının yanı sıra, imar sorunu, ulaşım sorunu gibi temel sorunlar hakkında görüş belirttiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba