Ana Sayfa MANŞET, SULTANGAZİ 9 Mart 2012

Sultangazili Yiğidolar Kahvaltıda Buluştu

Kısa bir süre önce kurulan Sultangazi Sivaslılar Platformu, Şelale Çay Bahçesinde düzenlediği kahvaltıda yerel basınla bir araya geldiler.

Sultangazi Belediyesi Basın Danışmanı Fazıl Ergüt’ün çabaları ile bir araya gelen ve dernekleşme yolunda ilk adımı atan Sultangazi Sivaslılar Platformu’nun başkanlığına Eyüp Bayrak getirildi. Şelale çay bahçesinde düzenlenen kahvaltı Sivaslılar Platformu Genel Sekreteri Fazıl Ergüt’ün okuduğu ‘Sivas’ şiiri ile başladı.
Gazi Kültür ve Cemevi Başkanı Veli Gülsoy, BBP Sultangazi İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, CHP İl Genel Meclis Üyesi Sait Çoşkunoğlu, Sultangazi Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yıldız gibi birçok ismin yer aldığı Sultangazi Sivaslılar Platformu’nun kahvaltısına yerel medyada büyük ilgi gösterdi.
Şelale çay bahçesinde düzenlenen kahvaltıda Sivaslılar Platformu’nun kuruluş amacının anlatıldığı toplantıda konuşan Platform Başkanı Eyüp Bayrak, “ Sultangazi’de nüfus yoğunluğunda birinci sıradayız. Bunu göz önüne alarak ilçemizde yaşayan Sivaslılar olarak bir araya gelerek Sultangazi Sivaslılar Platformu’nu kurduk. Hedeflerimiz ve amaçlarımız büyük. Vakıflaşma yolunda kendimize bir yol haritası çizerek, güzel günlerin bizleri beklediği bir yola çıkmış olduk” diye konuştu.
Sultangazi Sivaslılar Platformu Genel Sekreteri ve Sultangazi Belediyesi Basın Danışmanı Fazıl Ergüt ise, Sivaslılar Platformu’nun siyasi üstü bir örgütlenme olduğunu söyleyerek, Sultangazi’de yaşayan Sivaslıların yaşam koşullarını daha iyi seviyelere getirmek için yola çıktıklarını söyledi. “Sivas’ın tarihini, kültürünü, sanatını ve sanatçısını tanımak ve tanıtmaktır” diyerek konuşmasını sonlandıran Fazıl Ergüt, Sivaslılar Platformu’nun Sultangazi’de güzel işlere imza atacağını söyledi.

Haber: Bülent Çavuş

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba