Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mart 2019

Taşolukspor Şampiyonluğu Kutladı

İstanbul 1. Amatör kümeyi şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Amatör kümeye yükselen Taşolukspor, görkemli bir gece ile şampiyonluğunu taçlandırdı. Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde düzenlenen dayanışma gecesinde ünlü sanatçı Hasan Yılmaz sahne aldı. Hasan Yılmaz söylediği birbirinden güzel türkülerle geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Ev sahipliğini Kulüp Başkanı Hikmet Daş ve yönetim kurulunun yaptığı, Taşolukspor’un dayanışma gecesine Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç, STK temsilcileri, muhtarlar, muhtar adayları, işadamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Daş: Başarmak için çabalayacağız

Gece de bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Hikmet Daş, “Yöneticilerimin katkıları ile bugünlere geldik. Teknik ekibim ve futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Bu başarı da futbolcu kardeşlerimizin emekleri var, kendilerini tebrik ediyorum. Taşolukspor yöneticileriyle, futbolcularıyla, taraftarıyla büyük bir ailedir. İnşallah önümüzdeki sezonda yine başarmak için çabalayacağız. Gecemize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.

Baltacı: Başarı elde etmelerinden dolayı mutluluk duyuyoruz

Arnavutköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı ise Taşolukspor’u tebrik ederek, “Bu başarının önümüzdeki senelerde de devam etmesini diliyorum. Belediye olarak ilçemizde bulunan bütün kulüplerimize destek oluyoruz. Genç ve yetenekli kardeşlerimizin başarı elde etmelerinden dolayı mutluluk duyuyoruz. Başta Taşolukspor Kulübü Başkanı Hikmet Daş olmak üzere yöneticileri ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Taşolukspor’a destek amaçlı 3 büyük futbol kulübünün formaları ve Taşolukspor’un forması açık artırma ile satıldı. Taşolukspor’un formasını Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı aldı. Hasan Yılmaz’ın sahne aldığı gece de davetliler gönüllerince eğlendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba