Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Temmuz 2017

Trap Atışları Sarıyer’de Gerçekleşti

Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği geleneksel hale getirdiği Trap Atışları bu yıl Sarıyer Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Atış Poligonunda yapıldı.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Trap Atışları 2000- 2007 yılları arasında başkanlık yapan eski dernek başkanı merhum İslam Türkkan anısına yapıldı.

“Atış poligonlarının çoğalmasıyla milli sporcularda yetişir”

Trap Atışları ile ilgili bir açıklama yapan Arnavutköy Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Kulübü Derneği Başkanı Olcay Karabağ İstanbul’un en faal derneklerinden biri olduklarını ifade ederek, “Bu yılda trap atışlarını atış poligonumuz olmadığı için ve Kaymakamımızın bize izin vermediği için Sarıyer Atış Poligonumuzda yaptık. Trap atışlarımızı iki kategoride gerçekleştirdik. Birinci kategori Amatör grup olarak, 1’nci, 2’nci ve 3’ncü gruplar katıldı. İkinci kategori ise profesyonel grup olarak 1’nci, 2’nci ve 3’ncü gruplar katıldı. Yarışmada dereceye girenlere ödüller verildi. Bizim için en önemlisi de eski başkanımız merhum İslam Türkkan anısına düzenledik. Eski başkanımızı yad etmiş olduk. Eski başkanımızın oğlu ve abisi de aramızda oldu. Bize burada atış poligonunu açan Sarıyer Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği’ne teşekkür ederiz. Onlarında bir sorunları var Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan atış poligonunun kaldırılması ile ilgili yaptırım kararı var. İnşallah bu sorunu çözerler. İstanbul’da bu atış poligonlarının çoğalması spor açısından gençlik açısından çok önemli. Buda bir ata sporu. Bu ata sporumuzu avcı dernekleri olarak devam ettirmek istiyoruz. Çünkü atıcılık konusunda il spor müdürlüğümüz atıcılara önem vermektedir. Atış poligonlarının çoğalmasıyla birlikte milli sporcularda yetişir. Buda hem gençlerimize hem de ülkemize fayda sağlayacaktır” diye konuştu.

Yarışmada dereceye girenler

Profesyonel atışlarda; 1. Bülent Özer 2. Sinan Özocak 3. Burak Büyükköseoğlu

Amatör atışlarda; 1. Emin Emanetçi 2.Erdoğan İslamoğulları 3. Muharrem Karaca

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba