Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 8 Aralık 2018

Uluç; MHP’yi Arnavutköy’de hak ettiği yere getireceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç basın mensupları ile bir araya gelerek yerel seçimlerle ilgili önemli mesajlar verdi. Gogga Cafe ve Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısında Uluç, yerel seçimlere hazır olduklarını ve partiye teveccühün yüksek olduğunu vurguladı.  

“Arnavutköylülerin yüzünü kara çıkarmayacağız”
Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç Arnavutköy’de yoğun bir program ile çalışacaklarını belirterek, “Arnavutköy’de girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. Milliyetçi Hareket Partili kadroların Arnavutköy’de neler yapacağını, Arnavutköylü vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu yolda da emin adımlarla ilerleyeceğiz. Belediye Başkan adayımızın resmi olarak açıklanmasının ardından büyük bir titizlikle hazırlayacağımız meclis üyesi aday listesiyle de Arnavutköylülerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Beş yıldır Yüksel Başkanımızın zaten seçimlere yönelik bir çalışması mevcuttu. Ancak aday adaylığı süreci devam ediyor. Dün de Fatoş Deniz Hanım partimize geldi ve belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aday açıklandıktan sonra adayımızın yanında olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu

“2019 yılı Arnavutköy’de MHP yılı olacaktır”
Seçime hazır olduklarını ifade eden Uluç, “Heyecanlıyız ve seçime hazırız. Kazanacağımıza inanıyoruz. 2019 yılı Arnavutköy’de MHP yılı olacaktır. Genel başkanımız ile geçtiğimiz günlerde bir görüşmemiz oldu. İnşallah bu sefer Arnavutköy’ü kazanacağız, gidin çalışın, başaracaksınız dedi. Biz de genel başkanımızın güzel temennilerini ve dualarını alıp geldik. Gece gündüz demeden çalışarak MHP’yi Arnavutköy’de hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba